Onsdag 6. mars, 18.00 - 20.00

Tropp : Fordypningsmerke "Kokk" Del II

Vi begynner å jobbe med "KOKK" merket ..

Del I ( Ble gjennomført onsdag 21

Del II ( neste onsdag )

koke grøt på storm kjøkken , ---risengryns eller havre grøt ??
Lag en tradisjonell norsk matrett ( Dette ble gjort den den 31.jan - grønnsaksuppe )

Fordypningsmerke "Kokk" for tropp - patruljemerke.
Hvorfor
For å lære å lage forskjellige middagsretter.

Bidrar til følgende mål

K-7Få erfaring med bruk av arbeidstegninger, oppskrifter og planleggingsverktøy
K-8Få øvelse og kunnskap innen bruk og vedlikehold av ulike redskaper.

Fremgangsmåte
Lag hjemmelaget pizza.
Lag en grillmiddag.
Kok grøt, eksempelvis risengrynsgrøt.
Lag en tradisjonell norsk matrett, eksempelvis kjøttkaker i brun saus.

  • Speiderbasen
  • Tom Dræggevik, 970 42 229
  • Nope !
  • Hodelykt, sitteunderlag, speiderkniv og kopp
  • Klær etter været – vi er ute. Speiderskjerf hvis du har.
  • Meld frafall
  • Frafall: