Fredag 26. januar, 8.00 - Søndag 28. januar, 18.00

Kurs for 10.klassinger

På dette kurset ønsker vi å samle flest mulig av dere som er speidere i 10.klasse i kretsens grupper. Målet med turen er å få utfordret seg selv med et skikkelig vinterkurs med overnatting i telt - noe som nok er nytt for noen, spennende for mange og ikke minst utfordrende for alle.

Vi ønsker å gi 10.klasse noen ekstra utfordringer, i tillegg til kunnskap og erfaring om turplanlegging og vinterspeiding. Samtidig blir dere kjent med hverandre og bygger sterkere vennskap og nettverk på tvers av speidergruppene.

Vi skal på skitur og overnatte i telt en natt og hytte neste natt. Erfaring på ski er ingen forutsetning.

Vi ønsker at dere søker fri fra skolen fredag. Dette fordi vi trenger å bruke fredag til skituren inn og etablere leirplass, samt ha nok tid resten av helgen til resten av programmet.

Det blir sendt et skriv til alle påmeldte som kan leveres til skolen som dokumentasjon for fravær fredag. Hvis noen ikke får fri eller kan/vil ta fri, vil det være mulig og komme opp etter skoletid (utbytte av kurset blir da litt mindre). Pakkeliste blir sendt alle påmeldte – som turleder ordner vi alt utstyr du mangler gjennom Frilager.

Ta utfordringen – bli med!

Pris kr.750,- Friplasser: Hvis du ikke får dekket deler av dette kurset gjennom din speidergruppe - vi foreslår kr.250,- i egenandel og kr.500,- dekket av gruppen) eller av en eller annen grunn har behov for økonomisk støtte (friplass) for å kunne delta på kurset - og/eller trenger utstyr, ikke nøl med å ta kontakt med Ivar Anton Nøttestad på ivar.nottestad@speiding.no (har taushetsplikt).

  • Ådneram turisthytte
  • Katrine Bergsaker,, 478 33 446
  • Felles buss
  • Pakkeliste !