Lørdag 24. juni - Fredag 30. juni

Tropp: Kretsleir 2023

Til sommeren samles speiderne i Vesterlen til kretsleir på speidernes eget leirsted, Camp 773, ved Jørpeland. Fantastiske naturområder med god plass til mange varierte aktiviteter både til fjells, på vannet og på leirstedet. Rammen for årets kretsleir er FARMEN «Konseptet Farmen går ut på at folk skal bo på landet, slik det var for 100 år siden. Her skal de leve ved å samarbeide så godt som mulig.»

Gjennom en uke vil du bli kjent med nye speidere og knytte vennskapsbånd på tvers av grupper og patruljer. Speidere i patruljer og ledere lager god leirmat på eget område. Høydepunkter blir felles leirbål, patruljehaik og markedsdag.

Alle troppene utfordres nå til å utvikle og gjennomføre aktiviteter med farmen som ramme.

*****

Det har nå kommet nok påmeldte til å kunne garantere at vi kan dra på leir i sommer. I den sammenheng åpner vi nå for at speiderne kan melde seg på etter den originale fristen.


!!!!!
Økonomi skal ikke sette en stopper for at speiderne får en opplevelse for livet. Hvis noen har problemer med å betale for leiren kan foresatte ta kontakt med troppsleder Simen Bergset på telefon 900 45 632 eller epost simen.bergset@speiding.no
Trenger da kun å få navn på speideren og en beskjed om at man sliter med å kunne dekke deltakeravgiften.
Gruppen ordner resten!!!
!!!!!